HTML

Srí Lanka, Mr.P, Pöpcsi és én

Srí Lankán van egy évben a legtöbb munkaszüneti nap. Én azért megpróbálok dolgozni valamit.

Friss topikok

Linkblog

Day 7 - Már egy hete itt

2009.11.30. 14:59 matvely

Tegnap beugrottak Ludas Matyiék a HELP Villageből szólni, hogy ma nincs iskolájuk. Szóval ma reggel felszedtük őket is és átmentünk Hikkaduwába egy szállodába.

A délelőtt folyamán mi Mr.P-vel dolgoztunk, míg a lurkók jól elvoltak a medencében, vagy az óceánban. Nagyon rácsodálkoztam, amikor bekenték magukat a naptejemmel.Gondoltam magamban, hogy nem normálisak, de azért jót kacarásztam, amikor végig néztem rajtuk,  a fekete bőrükön a fehér krém nem kívánkozott elillanni.  Mr.P továbbra is nagy harcot vív a köhögéssel, naponta növeli a gyógyszeradagját, de ez a kis betegség sem vetheti vissza a munkakedvét.

Délután fél kettő lehetett mire Darshana visszajött értünk. A kölköket hazadobtuk, maunknak vettünk enni, aztán délután visszatértünk Hikkaduwába megnézni pár eladó házat.

Az egyik nagyjából 2500 amerikai dollárba kerül havonta. A ház tényleg nem kicsi, de hát akkor is. Csak a rezsire számolnak fel 400 USD-t per hónap. De ilyen árak mellett, az ember szívesen látna minimum 1 medencét, az viszont nem volt egy sem, csak gyúró terem, meg vízesés a házban, de itt a 40 fokban egy medencére nagyobb szüksége van az embernek. Legalábbis nekem ez a véleményem.

Kerestünk még telket befektetés céljából , ebből jó pár akadt Hikkaduwában, de nekünk kifejezetten óceán parti kell, ebből már kevesebbet lehet találni. Továbbá  egy kávéháznak is próbáltunk helyet találni, ebből is van egy pár, de általában van valami hátráltató tényező, ami miatt nem lehet az üzletet kibérelni. Erre egy példa, az egyik egész jó üzlet, jó helyen, csak valamiért a tulajdonosok a felső részt, nem kívánják kiadni, így a felső rész teljesen használaton kívül marad mindenki számára.

Még betértünk egy újabb patikába, venni egy százhatvanhetedik gyógyszert Mr.P köhögésére. Vettünk is egy újabb típust, majd hazamentünk.

Otthon még egyszer átszámoltuk Mr.P gyógyszereit, Több, mint 15 különböző típus csak köhögésre és  egy a gyomorégésre.

A gyógyszerszemle után, még tettünk-vettünk egy keveset. Holnapra hívott pár vendéget Mr.P. Meghívta a ház tulajdonost, akitől bérli a házat, plusz  a „Tuktuk minisztert” , akivel tegnap utaztunk és annak családját. Úgyhogy még beszélgettünk erről egy keveset, hogy mi is legyen a fenséges étek, meg, hogy hogyan ismerkedett össze ezekkel az emberekkel stb.

Majd a végkimerülés

 

Szólj hozzá!

Címkék: mr.p hikkaduwa srl lanka

A bejegyzés trackback címe:

https://poya.blog.hu/api/trackback/id/tr441563610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása