HTML

Srí Lanka, Mr.P, Pöpcsi és én

Srí Lankán van egy évben a legtöbb munkaszüneti nap. Én azért megpróbálok dolgozni valamit.

Friss topikok

Linkblog

Day 18 - új munka, harc a ragadozó ellen

2009.12.09. 14:55 matvely

Nagyon rosszul aludtam a hülye cicák miatt. Mr.P is. Nagyon bosszúsak voltunk miattuk. De nem tudtam őket elkergetni. Mr.P. sem.

Mr.P. elkészítette a nemsokára, szép lassacskán beinduló webáruház termékeinek regisztrálási mintáját. No meg a reggelimet. Mondtam már, hogy Mr.P pompás szakács? Nagoyn jól főz. Na és a humora, az meg egyenesen csodálatos.

Szóval ma is átmentünk Hikkaduwára. Elkezdeni ezt a webáruházos regiszteres izét. Mint megtudtam most ez lett a fő munkám, naponta több órán át kell majd feljegyeznem, részleteznem és fényképpeznem különböző boltok termékeit.  Ezt csináltuk egész délelőtt (Pöpcsi segített nekem).

Mikor már mi is úgy éreztünk, hogy jól esne egy pihenő, akkor hívott Mr.P, hogy menjünk és keressük meg őt. Megtettük. Utána elmentünk megnézni egy kiadó helyet, ahol a kávézót szeretnénk megnyitni. Egész jó a hely. Pont megfelelő egy kávézónak.

Ezek után elmentünk a Coral Garden Hotelbe és pihengettünk egy keveset. Meg úsztunk meg óriástekiket bámultunk. Egyre jobban szembetűnő az, hogy egyre több a fehér ember. Valószínűleg nagyon turista fog érkezni még. Kíváncsi vagyok, hogy az milyen lesz.  Üzleti szempontból mindenképpen kedvező.

Amikor hazamentünk azt láttuk, hogy az egyik kicsi, hülye cica eltűnt. Biztos megette egy állat, csak kár, hogy nem láttam. De a maradék egy cica kitartóan nyávogott tovább, kistestvére helyett is. Megelégeltük. Ádáz harc vette kezdetét. Pöpcsivel ketten voltunk a szörnyeteg ellen. De az elején még Mr.Gamini is besegített, aki pont ekkor érkezett meg valami csomaggal. A cicával történő küzdelmünk kicsit több, mint egy órán át tartott. Mindig bebújt egy hülye lyukba egy fal alatt, ahol már nem érthettük el. Aztán egy óvatlan pillanatában elkaptuk a mitikus lényt. Nagy nehezen begyömöszöltük egy kis dobozba. Kicsi cica, kicsi doboz. Bepattantunk Pöpcsi 4 kerekűjébe, amiben most már volt elég benzin ,vagy dízel. Még mindig nem tudom. Elindultunk vele kifelé a faluból. Találtunk egy alkalmas helyet. Egy buddhista templom mellett kidobtuk a szörnyeteg a járműből, mint egy régi filmben a hullát szokták egy kanyarban kiejteni a szakadékba.

Nagyon büszkén tértünk haza. Mr.P addigra csinált nekünk vacsorát. Fenséges volt.

Pöpcsi aztán elment, mi még elvoltunk egy darabig Mr.P-vel. Nagyon jókat nevetgéltünk hála Mr.P csodálatos humorának. Aztán arra lettünk figyelmesek, hogy valami megint nyávog. Ugyanaz a fajta „kicsicica nyávogás” volt.  De szerencsére később ezt mát nem nagyon hallottuk viszont. Mindenki ment a maga dolgára. Végre egy jót aludtam kutya vonyítás és cica nyávogás nélkül.

 

Szólj hozzá!

Címkék: cica sri lanka mr.p pöpcsi hikkaduwa

A bejegyzés trackback címe:

https://poya.blog.hu/api/trackback/id/tr181585896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása